Betingelser & Vilkår

Betingelserne er gældende fra 14-12/2023

Indgåelse af aftale:

Tilbud accepteres skriftligt af begge parter. Ændringer i projektbeskrivelsen skal aftales skriftligt for at være gyldige. Kunden bærer ansvaret for, at projektet er klart og fuldstændigt beskrevet i løsningsbeskrivelsen.

Det er kundens ansvar at levere alle nødvendige oplysninger for projektets gennemførelse. Ved aftaleindgåelse skal kunden oplyse korrekt navn, adresse, postnummer, telefonnummer samt e-mailadresse. Virksomheder skal yderligere oplyse CVR-nummer. Lux Creative forpligter sig til at behandle kundens oplysninger fortroligt, men kan dele disse i tilfælde af lovkrav.

Lux Creative forbeholder sig ret til at bruge oplysninger til statistikker samt anvende det udførte arbejde som reference i salgs- og marketingmateriale.

Priser, fakturering og betaling:

Alle priser oplyses i danske kroner ekskl. moms og kan justeres med varsel. Fakturering sker med 8 dages betalingsfrist, og betaling sker i to rater:
– Første rate betales ved opgavens start.
– Anden rate betales ved levering af projektet eller ved den fastsatte afslutningsdato.

Ved enkeltstående opgaver inden for grafik, webudvikling, video, fotografering eller dronearbejde vil kunden blive faktureret ved opgavens start, medmindre andet er aftalt. Sådanne opgaver faktureres til gældende timepris.

Abonnementsydelser som hosting skal forudbetales for den angivne periode.

Aflysningspolitik for foto- og videoopgaver

Ved aflysning af en foto- eller videoopgave mindre end 24 timer før planlagt udførelse, vil det fulde beløb blive faktureret.

Kundens rettigheder og forpligtelser
Kunden er ansvarlig for at levere nødvendige materialer og oplysninger rettidigt, så Lux Creative kan gennemføre opgaven. Lux Creative foretager ikke gennemgang af modtaget materiale for korrektur eller billedekomprimering, medmindre andet er aftalt som en særskilt ydelse.

 

Kunden har 14 dages reklamationsret fra leveringsdatoen til at påpege fejl og mangler ved det leverede arbejde. Reklamationer herefter vil blive faktureret særskilt.

GDPR:

Lux Creative bestræber sig på at overholde gældende lovgivning, herunder GDPR, men det er kundens ansvar at sikre, at lovgivningen overholdes på den endelige løsning.

Ansvar

Lux Creative forpligter sig til at levere inden for den aftalte tidsramme, forudsat at kunden opfylder sine forpligtelser. Lux Creative er ikke ansvarlig for indirekte tab, såsom driftsstop, tab af data eller goodwill, som kunden måtte lide.

Lux Creative’s ansvar for erstatningskrav kan ikke overstige det samlede projektbeløb eller de sidste seks måneders betalinger.

Udfyld vores kontakt formular

VI svare indenfor max 24 timer på mail eller telefon nummer.

Vi altid klar til en snak!

Vi er altid klar til en kort snak og vil gerne høre om dine spørgsmål og bekymringer. Lad os tale sammen og finde den rigtige løsning for jer sammen! udfyld formularen, så ringer vi dig/jer op.

DANIEL GERTSEN

HEAD OF CLIENTS

Drømmer du om den perfekte hjemmeside til din virksomhed, den fangende video til din online markedsføring, eller måske det stilrene og professionelle grafiske udtryk til din virksomhed?

Med mere end 10 års erfaring, kan vi uden tvivl hjælpe dig godt på vej, og sammen skræddersyge den perfekte løsning for netop dig og din virksomhed

– Udfyld formularen herunder så vil jeg kontakte dig hurtigst muligt