Velkommen indenfor

VI ER ET KREATIVT DIGITALT REKLAMEBUREAU.

Vi kan styrke dit brand på alle områder. Fra logodesign, foto & Youtube reklamefilm 
– til webdesign og teknisk optimering af hjemmesider. 

Vi har mange kompetencer og vil gerne være din nye digitale partner.

Vi Arbejder rundt i hele Denmark og udenfor grænserne

Vi er en virksomhed med stor passion

Vi er et frisk og ungt team med mange års erfaring i branchen. Dette gør også at vi har mulighed for at kunne lære en del fra os både fagligt, men også personligt i forhold til din udvikling. Vi er kreative og vi ser aldrig problemer, men altid løsninger. samtidigt går vi altid lidt længere for vores kunder for at sikre, at de får netop det, som er bedst til deres virksomhed og brand. 

Vi søger altid nye kreative mennesker til vores lille familie. For os er det vigtig at vi har en god kemi for at sikre at selv under pres, kan vi fungere som et team, også når det gælder teambuilding eller bare en fredags øl på kontoret for at gå ordentligt på weekend.

Et dynamisk team

Med en anderledes hverdag

Ved os går vi ikke op i titler. Vi går op i at vi har et dejligt fællesskab blandt forskellige mennesker med hver deres kreativitet, og evner. For os er det vigtig at du er som du er.

Når man skifter arbejdsplads eller karriere, kan der være mange udfordringer i starten. Derfor har vi ved Lux Creative et stort fokus på, at det skal være et rart sted at være, med hver vores forskelligheder.

Vi synes, vi har skabt nogle rammer, hvor der er plads til alle og med et højt kreativt, og fagligt niveau samt et højt humør på arbejdspladsen – for os, er det vigtigt at du aldrig går frustreret hjem, men altid med et smil.

Når vi ikke knokler på projekter, er vi vilde med at høre en masse dårligt musik, se YouTube videoer eller få en kold booster. Udover det sørger vi for, at vores sammenhold er helt i top ved at tage i sommerhus, spiller computerspil, eller noget helt andet for at blive rystet sammen.

Ledige stillinger

Her har du en komplet oversigt over vores nyeste stilling opslag 

Der er I øjeblikket ingen ledig stillinger, men du kan altid sende en uopfordret ansøgning til Job@lux.dk

Udfyld vores kontakt formular

VI svare indenfor max 24 timer på mail eller telefon nummer.

Vi altid klar til en snak!

Vi er altid klar til en kort snak og vil gerne høre om dine spørgsmål og bekymringer. Lad os tale sammen og finde den rigtige løsning for jer sammen! udfyld formularen, så ringer vi dig/jer op.

DANIEL GERTSEN

HEAD OF CLIENTS

Drømmer du om den perfekte hjemmeside til din virksomhed, den fangende video til din online markedsføring, eller måske det stilrene og professionelle grafiske udtryk til din virksomhed?

Med mere end 10 års erfaring, kan vi uden tvivl hjælpe dig godt på vej, og sammen skræddersyge den perfekte løsning for netop dig og din virksomhed

– Udfyld formularen herunder så vil jeg kontakte dig hurtigst muligt