Cases  – June 3, 2020

BILHUSE OG AUTOVÆRKSTEDER

Aunsbjeg vi elsker yderst tilfredse kunder! Aunsbjerg har eksisteret siden 1926 og er en familievirksomhed, som nu er drevet af 3. generation Aunsbjerg. Vi er et anderledes og innovativt bilhus, med kundetilfredshed i førersædet. Kender du os ikke, så tag et kig på vores Trustpilot profil – vi gør det faktisk okay, sagt på godt jysk 🙂

Problemstilling

De manglede en komplet visuel idensitet samt en hjemmeside, som de kunne bruge til at frem vise deres biler og produktion af deres racerbiler. 

Udarbejdet
Visuel idensitet
Grafisk materiale
Hjemmeside 
Reklamefilm

Content foto
Content video

Aunsbjerg

Både køreglæde og købeglæde

Aunsbjerg er et innovativ og anderledes bilhus, som har mere end 90 års erfaring med tilfredse kunder. I dag tæller Aunsbjerg 3 bilhuse, og dækker store dele af Jylland. Aunsbjerg findes i dag på to adresser i Kolding samt i Horsens og Aarhus.

Vores mission er at være bilhuset, hvor du altid får den fulde pakke – uanset om du drømmer om en nyere eller brugt bil, eller om en god servicepakke. Vi sælger flere bilmærker, og vi er autoriseret værksted for udvalgte mærker Peugeot, Citroën, Opel, Mazda og Suzuki. Sidst men ikke mindst servicerer vi også CarPeople.

Strategisk samarbejde

 Med tillid og kvalitet i højsædet har Samarbejdet været et effektfuldt og positivt samarbejde. En stærk, rød tråd mellem professionelle marketingløsninger, tydelige mål og god kemi har til sammen sikret kunden de allerbedste resultater.

Samarbejdet med os har betydet, at Stokværk i dag har rød tråd igennem deres brand, styrkede SoMe-strategier. Det er på den måde, man får kunder ind i butikken og budskabet ud til sin målgruppe. Vi har hjulpet dem med alt fra branding, til at udvikle en ny hjemmeside som skulle fremvise deres brand, derudover har vi skudt en hel del PR billeder både til digital brug men også til brug af folder og andre tryk ting, udover det har vi skudt reklame og event videoer.

Udtaleser

”Hos Aunsbjerg har vi været enormt tilfredse med det samarbejde, vi har haft med LUX Koncern fra start til slut.

Vi kontaktede Lux Koncern, da vi ønskede at få noget professionelt billede- og video materiale af alle vores afdelinger, som skulle være med til at vise et bedre billede af, hvem Aunsbjerg er. Resultatet af samarbejdet har givet os en masse materiale, som vi kan bruge fremover i alle markedsføringshenseender.

LUX har gennem hele processen været meget professionelle og formået at blende godt ind i virksomheden, hvilket har resulteret i en masse naturlige billeder og videoer af vores medarbejdere og deres arbejdsdag. Desuden har LUX været gode til at arbejde selvstændigt og selv komme med gode input, hvilket har hjulpet os meget både med hensyn til idéudviklingen og selve foto- og videoskydningen. 

Både under og efter forløbet har LUX været rigtig dygtige til at lave opfølgninger, hvilket har gjort det til et trygt samarbejde med mulighed for tilretning gennem processen.

Alt i alt har vi været meget tilfredse med samarbejdet med Lux Koncern og det resultat, der kom ud af det.”

Andre Cases

Vis flere cases

Udfyld vores kontakt formular

VI svare indenfor max 24 timer på mail eller telefon nummer.

Vi altid klar til en snak!

Vi er altid klar til en kort snak og vil gerne høre om dine spørgsmål og bekymringer. Lad os tale sammen og finde den rigtige løsning for jer sammen! udfyld formularen, så ringer vi dig/jer op.

DANIEL GERTSEN

HEAD OF CLIENTS

Drømmer du om den perfekte hjemmeside til din virksomhed, den fangende video til din online markedsføring, eller måske det stilrene og professionelle grafiske udtryk til din virksomhed?

Med mere end 10 års erfaring, kan vi uden tvivl hjælpe dig godt på vej, og sammen skræddersyge den perfekte løsning for netop dig og din virksomhed

– Udfyld formularen herunder så vil jeg kontakte dig hurtigst muligt